Dyr og folk
   
Svart og hvit kattunge som står på bakføttene og trykker forpotene mot hverandre. Katten står på en murkant, under en grønn busk.

Når dyr gråter

Hva skjer når mennesker får se bilder av dyr der det er redigert inn tårer på bildene? Får vi et annet inntrykk av dyrene og hvor aggressive eller vennlige de er da, sammenlignet med når vi ser uredigerte, tåreløse bilder?

Merethe Kvam

Journalist med 19 års erfaring, 16 år som helsejournalist og redaktør for nettsiden NHI.no. Forfatter av boken Farlig ferie, en spenningsbok som tar opp viktige tema innen dyrevelferd, og oppfølgeren Julemonsteret.

Merethe er veldig glad i dyr, engasjert i dyrevern og har hatt verv i Dyrebeskyttelsen. Hun har også jobbet frivillig for omplasseringen for dyr.
Helt siden Misti kom til familien i en liten pappeske med blå hyssing rundt, da Merethe var ti år gammel, har hun hatt katt. For tiden har Merethe to katter og en hund. I tillegg har hun flere års erfaring med hest.
Personlige historier finner du under fanen "Å leve med dyr".

Ingen av artiklene er sponset eller inneholder noen form for skjult reklame. Målet vårt er at artiklene skal bidra til bedre kunnskap om dyr, bedre dyrevelferd og ellers være interessant for dyrekjære mennesker.

Facebook

Annonse

Produkter