Dyr og folk
   
Robin Eide sitter i en sofa sammen med en svart og hvit katt. Han rekker hånden frem til katten.

Hadde ingen erfaring med katter for fem år siden – nå har han reddet flere hundre katter

For fem år siden følte Robin Eide at han trengte å fylle dagene med noe meningsfullt. Så tok han turen innom Lucasorganisasjonen i Klepp. Siden har han vært med på å redde flere hundre katter, og fått særlig god kunnskap om temming av veldig redde katter.

Merethe Kvam

Journalist med 19 års erfaring, 16 år som helsejournalist og redaktør for nettsiden NHI.no. Forfatter av boken Farlig ferie, en spenningsbok som tar opp viktige tema innen dyrevelferd, og oppfølgeren Julemonsteret.

Merethe er veldig glad i dyr, engasjert i dyrevern og har hatt verv i Dyrebeskyttelsen. Hun har også jobbet frivillig for omplasseringen for dyr.
Helt siden Misti kom til familien i en liten pappeske med blå hyssing rundt, da Merethe var ti år gammel, har hun hatt katt. For tiden har Merethe to katter og en hund. I tillegg har hun flere års erfaring med hest.
Personlige historier finner du under fanen "Å leve med dyr".

Ingen av artiklene er sponset eller inneholder noen form for skjult reklame. Målet vårt er at artiklene skal bidra til bedre kunnskap om dyr, bedre dyrevelferd og ellers være interessant for dyrekjære mennesker.

Facebook

Annonse

Produkter