Dyr og folk
   
Marie Berntsen sitter på huk foran den svarte labradoren Leo, som er redningshundelev, og skryter av innsatsen.

På sporet av et liv

-Når vi skal på jobb klokken åtte, men står opp klokken 02.00 om natten og går ut i mørket for å lete etter et savnet menneske, er det jo fordi vi har omsorg for andre mennesker, sier Marie Berntsen som er under utdanning til å bli hundefører i Norske Redningshunder. Men hunden, Leo, gjør det fordi det er gøy.

Merethe Kvam

Journalist med 19 års erfaring, 16 år som helsejournalist og redaktør for nettsiden NHI.no. Forfatter av boken Farlig ferie, en spenningsbok som tar opp viktige tema innen dyrevelferd, og oppfølgeren Julemonsteret.

Merethe er veldig glad i dyr, engasjert i dyrevern og har hatt verv i Dyrebeskyttelsen. Hun har også jobbet frivillig for omplasseringen for dyr.
Helt siden Misti kom til familien i en liten pappeske med blå hyssing rundt, da Merethe var ti år gammel, har hun hatt katt. For tiden har Merethe to katter og en hund. I tillegg har hun flere års erfaring med hest.
Personlige historier finner du under fanen "Å leve med dyr".

Ingen av artiklene er sponset eller inneholder noen form for skjult reklame. Målet vårt er at artiklene skal bidra til bedre kunnskap om dyr, bedre dyrevelferd og ellers være interessant for dyrekjære mennesker.

Facebook

Annonse

Produkter