Dyr og folk
   
Linda Krokstad og Anita Fossdal står foran en grønn dør.

Bygger hjelpesenter for dyr i verneverdig bygg: Vil du hjelpe til?

Våren 2022 kjøpte Stiftelsen Dyrebeskyttelsen Trondheim og Omegn et verneverdig bygg like ved Lerkendal i Trondheim. Der skal et nytt hjelpesenter for dyr etableres i regi av Dyrebeskyttelsen Norge Sør–Trøndelag. Eiendommen åpner også for nye, spennende prosjekter som vil gagne dyrene. Men først trenger de hjelp.

Merethe Kvam

Journalist med 19 års erfaring, 16 år som helsejournalist og redaktør for nettsiden NHI.no. Forfatter av boken Farlig ferie, en spenningsbok som tar opp viktige tema innen dyrevelferd, og oppfølgeren Julemonsteret.

Merethe er veldig glad i dyr, engasjert i dyrevern og har hatt verv i Dyrebeskyttelsen. Hun har også jobbet frivillig for omplasseringen for dyr.
Helt siden Misti kom til familien i en liten pappeske med blå hyssing rundt, da Merethe var ti år gammel, har hun hatt katt. For tiden har Merethe to katter og en hund. I tillegg har hun flere års erfaring med hest.
Personlige historier finner du under fanen "Å leve med dyr".

Ingen av artiklene er sponset eller inneholder noen form for skjult reklame. Målet vårt er at artiklene skal bidra til bedre kunnskap om dyr, bedre dyrevelferd og ellers være interessant for dyrekjære mennesker.

Facebook

Annonse

Produkter