Dyr og folk
   
Bildemontasje: To bilder av samme katt. Ett der han er redd og har sår i ansiktet, ett der han slapper av med an annen katt.

Daniel – fra illsint slåsskjempe til koseklump

Da katten Daniel etter flere år som hjemløs ble fanget inn, var det en illsint, ukastrert slåsskjempe som havnet i buret. De første månedene i fosterhjemmet freste han og gjemte seg. Om nettene gikk han rundt i huset og ulte.
Kastrering, og møtet med en terapikatt, endret alt.

Merethe Kvam

Journalist med 19 års erfaring, 16 år som helsejournalist og redaktør for nettsiden NHI.no. Forfatter av boken Farlig ferie, en spenningsbok som tar opp viktige tema innen dyrevelferd, og oppfølgeren Julemonsteret.

Merethe er veldig glad i dyr, engasjert i dyrevern og har hatt verv i Dyrebeskyttelsen. Hun har også jobbet frivillig for omplasseringen for dyr.
Helt siden Misti kom til familien i en liten pappeske med blå hyssing rundt, da Merethe var ti år gammel, har hun hatt katt. For tiden har Merethe to katter og en hund. I tillegg har hun flere års erfaring med hest.
Personlige historier finner du under fanen "Å leve med dyr".

Ingen av artiklene er sponset eller inneholder noen form for skjult reklame. Målet vårt er at artiklene skal bidra til bedre kunnskap om dyr, bedre dyrevelferd og ellers være interessant for dyrekjære mennesker.

Facebook

Annonse

Produkter