Dyr og folk
   
Grå og hvit sykkel blant hvitveis

Katten Timmi ble slapp og sliten: -Jeg følte at noe var galt, sier eieren.

Hege Margrethe Stenberg hadde lenge følt at noe var galt med katten hennes, Timmi. – Han spiste bra, men virket tung i kroppen og la seg ofte ned, sier hun. Hun opplevde det som en lettelse å få svar på hva som feilte Timmi, selv om det var en alvorlig sykdom.

Merethe Kvam

Journalist med 19 års erfaring, 16 år som helsejournalist og redaktør for nettsiden NHI.no. Forfatter av boken Farlig ferie, en spenningsbok som tar opp viktige tema innen dyrevelferd, og oppfølgeren Julemonsteret.

Merethe er veldig glad i dyr, engasjert i dyrevern og har hatt verv i Dyrebeskyttelsen. Hun har også jobbet frivillig for omplasseringen for dyr.
Helt siden Misti kom til familien i en liten pappeske med blå hyssing rundt, da Merethe var ti år gammel, har hun hatt katt. For tiden har Merethe to katter og en hund. I tillegg har hun flere års erfaring med hest.
Personlige historier finner du under fanen "Å leve med dyr".

Ingen av artiklene er sponset eller inneholder noen form for skjult reklame. Målet vårt er at artiklene skal bidra til bedre kunnskap om dyr, bedre dyrevelferd og ellers være interessant for dyrekjære mennesker.

Facebook

Annonse

Produkter