Dyr og folk
   
Tre pinnsvin står rundt en matskål. Hver av pinnsvinene har ulik farge på hodet (blå, rosa og gul) for å skille dem fra hverandre.

Mye papirarbeid og lite godtgjørelse for å gi nødhjelp til ville dyr

Skjema som må fylles ut for å dekke nødhjelp til dyr oppleves av mange veterinærer som tidkrevende arbeid. Veterinærer får heller ikke dekket de reelle kostnadene sine. – Hvorfor gjøre det så vanskelig og tidkrevende? spør Atie Skarveland i Pinnsvinhjelpen.

Merethe Kvam

Journalist med 19 års erfaring, 16 år som helsejournalist og redaktør for nettsiden NHI.no. Forfatter av boken Farlig ferie, en spenningsbok som tar opp viktige tema innen dyrevelferd, og oppfølgeren Julemonsteret.

Merethe er veldig glad i dyr, engasjert i dyrevern og har hatt verv i Dyrebeskyttelsen. Hun har også jobbet frivillig for omplasseringen for dyr.
Helt siden Misti kom til familien i en liten pappeske med blå hyssing rundt, da Merethe var ti år gammel, har hun hatt katt. For tiden har Merethe to katter og en hund. I tillegg har hun flere års erfaring med hest.
Personlige historier finner du under fanen "Å leve med dyr".

Ingen av artiklene er sponset eller inneholder noen form for skjult reklame. Målet vårt er at artiklene skal bidra til bedre kunnskap om dyr, bedre dyrevelferd og ellers være interessant for dyrekjære mennesker.

Facebook

Annonse

Produkter